Jätteiden suursäkkipalvelu

25.10.2016 21:52
Omakotiyhdistys toteuttaa kokeiluna yhdessä L&T Jätehuollon kanssa jätteiden suursäkkipalvelun. Suursäkki on ratkaisu niille, joilla ei ole aikaa tai mahdollisuutta kuljettaa itse esim. purku- tai puutarhajätteitä kierrätysasemalle. Se palvelee varaston ja autotallin suursiivouksessa tai muuton yhteydessä. Nyt on tarjolla edullinen kokeilupalvelu.
 
TOIMITUS JA NOUTO
Suursäkit noudetaan keskitetysti sovitun aikataulun mukaisesti, hakuaika on noin viikon kuluttua toimituksesta. Säkki tulee siis sijoittaa korkeintaan kah-
den metrin päähän ajotiestä paikkaan, jossa sitä voidaan säilyttää ja josta se voidaan hakea helposti nosturilla auton lavalle.  
Säkin (koko 1 m3) tulee olla täytettynä niin, että se saadaan suljettua ja nostettua kulmien kahvoista ja sieltä ei törrötä esim. lautoja tai muuta tavaraa.
 
MITÄ SUURSÄKKIIN SAA LAITTAA?
Puutarha suursäkkiin voit laittaa muun muassa haravoitujen lehtien kaltaista puutarhajätettä. 
Risu suursäkkiin voit laittaa risuja. 
Raksa suursäkkiin puuta, tekstiilejä, vaneri, lastu- ja kipsilevyt, muovi, pahvi, styroksi, tiilet, kaakelit, 
posliini, sekä ovet, kaapit ja kalusteet. Säkistä tulee jättää pois vaaralliset jätteet; maalit, liuottimet ja asbesti. Mukaan ei saa laittaa kyllästettyä puutavaraa, kotitalouden biojätteitä, hiekoitushiekkaa, tai kodinkoneita ja muuta sähkö- ja elektroniikkajätettä.
 
Puutarha tai Risu suursäkki 27,50 €/kpl. Hinta sisältää säkin toimituksen ja noudon. Haravointi- ja risujätteestä ei peritä jätemaksua 
Raksa suursäkki   93,00 € / kpl.  Sisältää säkin toimituksen, noudon ja jätteenkäsittelymaksun
 
Suursäkit tilataan maksamalla haluttu suursäkkipalvelu: Tiilikankaan Omakotiyhdistys ry (tilinro: Nordea FI35 2301 1800 0104 98) ja VIESTI: suursäkki (valitse puutarha, risu, raksa) ja toimitusosoite. Esim: suursäkki, risu, Jahtivoudintie 9.
 
Suursäkkipalvelu pyritään järjestämään loka-marraskuun vaihteessa vko 44 saatujen tilausten mukaan. Tarkemmat säkkien saapumis- ja noutoaikataulut ilmoitetaan yhdistyksen uusilla nettisivuilla.
 
(Suursäkkipalvelun (puutarha/risu) normaalihinta on kuluttajalle 99 € joten hinnat ovat jäsenille edulliseen kokeiluhintaan) 
teydessä. Nyt on tarjolla edullinen kokeilupalvelu.Omakotiyhdistys toteuttaa kokeiluna yhdessä 
L&T Jätehuollon kanssa jätteiden suursäkkipal-
velun. Suursäkki on ratkaisu niille, joilla ei ole aikaa 
tai mahdollisuutta kuljettaa itse esim. purku- tai 
puutarhajätteitä kierrätysasemalle. Se palvelee va-
raston ja autotallin suursiivouksessa tai muuton yh-
teydessä. Nyt on tarjolla edullinen kokeilupalvelu.