Valokuitukampanja jatkuu

28.04.2023 20:43

Muistutus, että valokuitukampanja jatkuu.

Alueeltamme on tullut Omakotiyhdistykselle viestiä, että sen pitää selvittää mahdollisuus olla jonkin valokuituhankkeen tarjoajan suosittelijana selvittämällä tarjoajien taustat ja sopimusten sisällöt. Omakotiyhdistys suosittaa toimttajavalinnan keskittämistä Louneaan, mutta hankintapäätös on aina jokaisen sopimuksentekijän oma. Lounea on kotimainen yritys ja sillä on oma asiakaspalvelu- ja myyntiorganisaatio paikallisesti.

Lounean edustaja: "Omakotiyhdistyksen suosituksen jälkeen olemme saaneet kokoon jo noin puolet tarvittavasta määrästä liittymiä ensimmäisen kuukauden aikana ja vauhti on ollut ilahduttava ja antaa luottamusta, että hankkeen aloitukseen voidaan saada tarvittava määrä liittymiä kevään aikana.

Alueella on 342 omakotitaloa. Lounea tarvitsee noin 110 tilausta hankkeen toteuttamiseen. Vielä ei ole riittävästi sopimuksia positiivisen rakennuspäätöksen tekemiseksi. Lounea on jatkanut nykyisillä ehdoilla kampanjaa toukokuun 2023 loppuun asti.

Lounea sitoutuu tekemään rakennuspäätöksen Tiilikankaalla 31.12.2023 mennessä. Jos päätös on silloin, että ei rakenneta, sopumus raukeaa.

Lisää aiheesta oheisessa liitteessä...

TiilikOKtiedote 27.4.2023

Hyvää kesän odotusta kaikille!

Tiilikankaan Omakotiyhdistys